Restaurant - Konoba "Rovignese"

Sada je otvoreno

Restoran | Restaurant - Konoba "Rovignese" | Rovinj

A da opet skoknete na slasno slasno jelo? Onda ste kod nas na pravoj adresi. U našem restoranu - Konoba "Rovignese" nudimo vam raznovrsna i originalna jela koja još više gode u vrhunskom okruženju. Uživajte u blagim večerima na našoj prelijepoj, idiličnoj trerasi.

Restoran na dobrom mjestu sa sveobuhvatnom ponudom pića

Razmazite se našim gurmanskim jelima i velikim izborom osvježavajućih pića. Oduševit će vas odlični lokalni proizvodi i raznovrsni regionalni proizvodi. Naši božanstveni deserti i naše svježe palačinke razmazit će vas između obroka ili kao desert. Rado ćemo vas ugostiti na ručku ili na večeri u ugodnom ambijentu! Iskoristite našu besplatnu WiFi-mrežu za dijeljenje vaših slika. Kako bi roditelji mogli jesti na miru, naš lokal nudi dječiji kutak s raznovrsnim atrakcijama za djecu prije i poslije jela. Imamo i odvojeni dio za pušače.

Naša parkirališta stoje vam na raspolaganju

Sasvim pristupačno možete parkirati ispred restorana na našim besplatnim mjestima za parkiranje. I svoje životinjske prijatelje možete povesti k nama. Provjerite naše radno vrijeme pa navratite kod nas. Radujemo se vašoj posjeti! Rado ćemo spremiti vaša jela za ponijeti.

Lokacije

Kliknite za prikaz karte

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Polari 21, 52210 Rovinj, Hrvatska

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku.

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte.
Unesite broj telefona.
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue