Restaurant - Konoba "Rovignese"

Sada je otvoreno

Restoran | Restaurant - Konoba "Rovignese" | Rovinj

Jeste li za ugodnu večer uz ukusna jela u našem pristupačnom restoranu? Svratite u naš restoran - Konoba "Rovignese", koji fascinira originalnim obrocima i pored toga vam nudi ugodan ambijent. Kada je lijepo vrijeme, posjetite našu prelijepu terasu.

Top restoran s ručkom

Razmazite se našim gurmanskim jelima i ogromnim izborom hladnih i toplih pića. Poznati smo po našim ukusnim lokalnim proizvodima i po našim raznovrsnim regionalnim proizvodima. I za one koji vole slatko imamo nešto u ponudi. Naše svježe palačinke ili naši božanstveni deserti jesu i kao desert posebno ukusni. Dođite na ručak ili na večeru kod nas! Nudimo vam besplatni WiFi kako biste svugdje bili dostupni. Tijekom vašeg posjeta, najmlađi imaju mogućnost provesti lijepo vrijeme u kutku za igranje. Naš posebno uređeni dio za pušače društveno je okupljalište za sve koji se prepuštaju užicima dobroga duhana.

Iskoristite naša parkirališta

Ispred restorana naći ćete gratis parkirna mjesta za naše goste. Volimo životinje – i kućni su ljubimci rado viđeni gosti. Provjerite naše radno vrijeme pa navratite kod nas. Radujemo se vašoj posjeti! Vrlo rado ćemo zapakirati vaša jela za ponijeti.

Lokacije

Kliknite za prikaz karte

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Polari 21, 52210 Rovinj, Hrvatska

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku.

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte.
Unesite broj telefona.
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue